La Comapedrosa Andorra tindrà 120 participants de deu països

Dissabte es farà la cursa individual i diumenge la prova vertical i l’equip nacional comptarà amb nou corredors

Laia Sebastià, al Mundial Comapedrosa Andorra de l'any passat.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Comapedrosa Andorra (Copa del Món d’esquí de muntanya) comptarà amb uns 120 participants de 10 països diferents a les dues curses que es disputaran aquest cap de setmana amb epicentre a Arinsal, i amb un pressupost de 120.000 euros. Dissabte serà el torn de la cursa individual amb inici i arribada al Xalet Igloo, a 2.300 metres, i amb l’ascens al pic Sanfons (2.887 metres) durant el recorregut. Diumenge serà el torn de la cursa vertical, íntegrament per la pista de les Marrades per onzena ocasió. La principal novetat respecte a l’any passat serà que estarà permesa la presència de públic després que la situació sanitària ho impedís l’any passat (en aquella ocasió era Mundial i no Copa del Món).

L’equip nacional d’esquí de muntanya no faltarà a la cita i està prevista la participació de nou dels corredors. David Albós, Gerber Martin, Sergi Casabella i David Pérez participaran en categoria sènior; Adrià Bartumeu, Laia Sebastià, Marcel Prat i Andrea Sinfreu ho faran en la subcategoria espoir; i Oriol Olm correrà les curses sub 20. Tots disputaran les dues proves excepte Martín, que farà només la vertical, i Prat, només la individual.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va afirmar que “cal seguir treballant en esdeveniments d’aquest tipus que potencien la dinamització turística del país”, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, va destacar que “té una repercussió positiva, especialment a la Massana i a Arinsal”.

tracking