El MoraBanc torna a la Eurocup contra el Türk Telekom

El MoraBanc torna a la Eurocup amb la visita del Türk Telekom al Poliesportiu

El MoraBanc torna a la Eurocup contra el Türk Telekom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra torna a la Eurocup després de l’aturada per les finestres FIBA rebent aquest vespre el Türk Telekom Ankara (20.00 hores, Poliesportiu). Els turcs no són un dels rivals amb més glamur del grup, però la realitat és que compten amb un gran roster i venen de guanyar el Lokomotiv Kuban, el millor equip d’aquesta lligueta. Tots dos equips arriben amb tres triomfs i dues desfetes i els tricolors voldran mantenir la bona línia al Poliesportiu, on han guanyat els dos duels que han disputat dintre de la competició europea tot i tenir un os dur de rosegar al davant.

De cara al duel d’avui, Ibon Navarro podria recuperar algunes peces, ja que Sergi García i Drew Crawford han vingut entrenant amb el grup i tindrien opcions de reaparèixer. En aquest sentit, el tècnic ajudant David Eudal va manifestar a la roda de premsa prèvia que “van fer dilluns una part de l’entrenament, veurem, però potser podrem triar i demà [avui per al lector] hem de deixar algú fora”.

El conjunt turc compta amb una plantilla que combina jugadors locals, amb alguns americans amb qualitat i experimentats, com Aaron Harrison, Àlex Pérez, Jajuan Johnson o Tyler Ennis (germà de l’exjugador del MoraBanc Andorra Dylan Ennis), i acaba de canviar d’entreador, substituint Burak Goren per Ozgur Adiguzel. Sobre el rival d’aquesta nit, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, David Eudal, va destacar que és “un equip dels importants de la competició que té un joc molt complet i que et pot fer mal de maneres molt diferents”, i va afegir que “serà molt complicat, no se’ls coneix tant com altres equips, però tenen jugadors de nivell d’Eurolliga”, mentre que Guille Colom va assenyalar que “juguem contra un equip amb molt talent i amb molts jugadors amb punts, haurem de ser durs tot el partit per evitar que juguin còmodes”.

Però més enllà de la qualitat del rival, tant Eudal com Colom van coincidir que la clau passa perquè l’equip mostri la solidesa dels últims duels. En aquest aspecte, Eudal va afirmar que “hem de seguir sent consistents com ho hem estat els darrers partits”, mentre que el capità va afegir que “tindrem opcions si fem les coses bé, hem de fer un partit dur i defensar molt fort perquè tenen jugadors amb molt talent”

L'INFANTIL DIU ADEU A LA MINICOPA AMB DERROTES

L’equip infantil del club, el MoraBanc Andorra Igmasa, va dir adeu a la Minicopa després de caure contra el Cajasiete Canarias i l’Urbas Fuenlabrada. Al matí, els nois de Xavi Isern van perdre contra el conjunt canari per 13-64, que no va donar cap tipus d’opció, mentre que a la tarda l’equip madrileny va imposar-se als tricolors per 87-45. El MoraBanc Andorra Igmasa va tancar així la prèvia de la Minicopa Endesa que s’ha disputat a l’Alqueria del Bàsket del València Basket amb tres derrotes.

tracking