El MoraBanc Andorra assaboreix el triomf més coral de la temporada

L’equip tricolor canvia el xip i ja pensa en el partit de dimecres a l’Eurocup

Ibon Navarro, durant el partit davant Obradoiro.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va aconseguir dissabte al Poliesportiu contra el Monbus Obradoiro una victòria d’aquelles de pic i pala. A més, la irrupció de jugadors secundaris o, potser, que no acostumen a acaparar els focus –com Morgan, Nakic o Noua– va ser cabdal per aconseguir la cinquena victòria de la temporada.

Així ho va saber valorar l’entrenador tricolor, Ibon Navarro, que va explicar en la seva reflexió postpartit que “la millor notícia és que hem guanyat fent més de 80 punts, amb Hannah sense trobar-se a la pista, fent 20 assistències i amb molts jugadors aportant coses i acabant amb molt bones sensacions”. Tot i això, Navarro va deixar clar que “si guanyem, Clevin pot tenir un dia dolent com el d’avui”.

Per part seva, Guille Colom, que va aportar 7 punts davant l’equip gallec, va reconèixer que s’havia fet “el pas endavant que es necessitava” i que l’equip va mostrar “tenir gent amb talent i qualitat”.

L’equip tricolor ja canvia el xip i té els cinc sentits posats en la visita del Turk Telekom Ankara dimecres a la bombonera, en la jornada 4 de l’Eurocup.

tracking