Política esportiva

La capital atorga 400.000 euros en subvencions per a les entitats

El comú d’Andorra la Vella manté l’aportació econòmica per al curs 2021-2022

El Club Rítmica Serradells, una de les entitats que fan l'activitat a la capital.Rítmica Serradells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha atorgat les subvencions per al curs 2021-2022, publicades ahir al BOPA, per un valor de 400.000 euros i concedides a 23 entitats que duen a terme la seva activitat a la capital. Així, la corporació manté enguany el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions adscrits a la parròquia.

Les ajudes han anat destinades, per tant, a les entitats que realitzin activitats esportives a Andorra la Vella amb una durada anual o puntual que incideixen en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, el suport a l’esport de competició, les xarxes associatives en el món de l’esport, les entitats que fomentin les relacions ciutadanes a través de la difusió de les diverses formes d’activitat física i esportiva, i les entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l’esport. D’aquesta manera, la corporació ha decidit atorgar la mateixa partida econòmica “amb la voluntat de donar un impuls a les entitats esportives i atenent la situació derivada de la pandèmia”, segons van assegurar en un comunicat.

A més, per cinquè any consecutiu la convocatòria de subvencions per a la temporada 2021-2022 s’adreça a activitats que es fan en horari extraescolar i durant els períodes de vacances. Enguany s’ofereixen quatre programes diferents, centrats en la promoció de l’esport en edat escolar i esport jove; la promoció de l’activitat física i l’esport en sectors socials amb característiques especials; l’organització d’activitats esportives puntuals i temporals, i la formació de tècnics i directius esportius. D’altra banda, el comú ha decidit aquest any canviar de format la regulació de les subvencions destinades a les activitats esportives en períodes de vacances escolars per a infants de 4 a 12 anys. Ara, les entitats que vulguin oferir-les hauran de signar un conveni específic amb el comú d’Andorra la Vella, que hi destina una partida de més de 60.000 euros.

tracking