L'Inter empata però segueix com a líder (1-1)

Els vigents campions aprofiten la igualada entre UE Santa Coloma i Sant Julià per ser primers

Un instant del derbi escaldenc entre Inter Escaldes i Atlètic Escaldes.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Inter Escaldes va empatar 1-1 amb l’Atlètic Escaldes al derbi escaldenc, però es manté com a líder de la Lliga Multisegur després d’aprofitar la igualada a un gol entre els seus perseguidors directes, UE Santa Coloma i UE Sant Julià.

El conjunt dirigit per Fede Bessone va avançar-se al marcador gràcies a un golàs espectacular de Ludo Clemente des del mig del camp, però l’Atlètic Escaldes va poder emaptar a la segona meitat després d’una jugada amb polèmica en què l’àrbitre va xiular-li una cessió a Jose Gomes. Aleix Cisteró va servir la falta dins de l’àrea de manera mil·limètrica perquè Àlex Sánchez fes la diana de la igualada.

Al matx entre UE Santa Coloma i UE Sant Julià, Valentín Rizzo va avançar els lauredians als 10 minuts de joc, però Èric de Pablos va poder igualar just a l’inici de la segona meitat engaltant una pilota des de la frontal que va entrar per l’escaire de la porteria defensada per Diego Carrio.

Al duel directe entre els dos últims classificats, l’FC Ordino va superar el CE Carroi, que encara no ha puntuat, per 2-0 gràcies a dues dianes d’Alfi. A la primera va aprofitar una centrada des de l’esquerra de Bríñez per rematar de cap i fer pujar al marcador, mentre que a la represa va fer el segon també de cap, en aquest cas després d’una assistència de Carmona des de la dreta.

Per últim, l’FC Santa Coloma va retrobar sensacions després d’imposar-se 2-4 a la UE Engordany. Grondona i Hamza van avançar els colomencs a la primera meitat, però Sebas Gómez i Valentín Spano van igualar el duel a la represa, però Virgili i Guillaume van poder donar els tres punts a l’FC Santa Coloma.

tracking