L'FC Andorra no pot contra el cuer (1-1)

L’FC Andorra s’avança al camp del Sevilla Atlètic amb gol de Carlos Martínez, però acaba sumant un nou empat

Els tricolors van treure un empat del camp del Sevilla Atlètic.SEVILLA FC

L’FC Andorra segueix amb la sequera lluny de l’Estadi Nacional i ahir es va haver de conformar amb un empat (1-1) al camp del Sevilla Atlètic en un duel amb alternatives. Els tricolors van avançar-se amb una diana de Carlos Martínez, però els locals van empatar després d’aprofitar un refús en un penal en un matx amb ocasions a totes dues bandes, però on les arribades més clares van ser per als sevillans, amb dos tirs als pals inclosos.

El filial sevillista va arrencar avisant amb una tímida aproximació provocada per una falta lateral servida per Luismi Cruz que va rematar Capi, però van ser els tricolors qui van aconseguir avançar-se mitjançant Carlos Martínez als 12 minuts de joc amb una mica de fortuna. Àlex Pastor va posar des de la dreta una pilota a la frontal de l’àrea que va pentinar Manu Nieto, i el davanter català va enganxar una gardela amb la cama esquerra que va acabar tocant en José Ángel i que va impedir que el porter local pogués evitar la diana tricolor. El gol no va desmotivar, ni molt menys, el filial sevillista, que va provar-ho en dues ocasions de Romero i una de Quintana que va estavellar-se al pal. Entremig, els tricolors buscaven aprofitar els espais dels andalusos al darrere i van estar a punt de fer-ho en una combinació entre Carlos Martínez i Manu Nieto que va acabar amb l’andalús a terra quan es disposava a marcar, però l’àrbitre va xiular una rigorosa falta en atac.

Els locals estaven més còmodes sobre la gespa de l’Estadi Jesús Navas i, de tant intentar-ho, el Sevilla Atlètic va poder empatar passada la mitja hora de joc gràcies a Capi. Diego González va fer-li un penal a Ivan Romero, el mateix davanter va enviar la pilota al pal, però un Capi molt atent va caçar el refús per igualar el marcador. Encara abans del descans els tricolors haurien pogut tornar a marcar, però el porter local Alfonso va evitar el doblet de Carlos Martínez amb una gran intervenció quan semblava que la pilota ja entrava.

A la represa, les ocasions més clares van tornar a ser locals, amb Nico Ratti evitant el gol dels andalusos en una jugada individual i un tir llunyà de Juan María, i també en un xut de Capi. L’FC Andorra intentava sorprendre a la contra, i a punt va estar de fer-ho Manu Nieto, però, quan es plantava dintre de l’àrea, Quintana va aturar-lo amb una dura falta que només va ser sancionada amb targeta groga. El partit va viure uns moments de baixada, però ràpidament va tornar a pujar de ritme quan s’acostava el final en un temps de descompte en què tots dos equips van poder marcar, amb Ivan Gil rematant malament una passada enrere al punt de penal i amb un gran xut de Nacho Quintana al minut 95 que va estavellar-se contra el pal.

Els tricolos, tot i seguir sense guanyar fora, ocupen la sisena posició i estan a dos punts de les posicions de play-off. Els tricolors rebran dissabte vinent l’Alcoià a l’Estadi Nacional (17.00 h).

VESTIDOR

“Hem pogut guanyat i perdre els dos"

Eder Sarabia. El tècnic de l'Andorra va assenyalar que “crec que ha estat un partit que hem pogut guanyar i perdre els dos”, i va afegir que “segurament ha estat el partit amb menys control”. A més, l’entrenador basc va assenyalar que “segurament és el nostre pitjor partit de l’any perquè, encara que en algunes fases hem estat bé, no hem tingut control”. Per últim, va deixar un encàrrec al Sevilla i va afirmar que “al descans no han regat el camp on atacàvem, però no em sorprèn”.