Triomf sobre la botzina del MoraBanc contra l'UCAM (90-89)

Una cistella de Codi Miller-McIntyre ha donat la victòria als tricolors

Una jugada del Morabanc Andorra - UCAM MúrciaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha sumat la quarta victòria a l’ACB després de superar 90-89 a l’UCAM Múrcia al Poliesportiu en un duel boig que s’ha acabat decidit amb una cistella de Codi Miller-McIntyre a l’últim segon.

Els tricolors han arrencat molt malament gràcies a la capacitat anotadora visitant, i és que l’UCAM s’ha arribat a situar 17 punts amunt (2-19) al primer període, però una reacció liderada per Clevin Hannah i Codi Miller-McIntyre ha fet que el MoraBanc rebaixés la diferència fins als cinc punts (20-25) al final del primer quart. El duel ha seguit amb estira i arronsa a totes dues bandes, i amb tensió a la grada per les protestes a l’actuació arbitral. Això ho ha aprofitat l’UCAM per marxar 11 amunt, però una nova gran reacció tricolor ha deixat el marcador 42-45 al descans.

A la represa el partit ha seguit la mateixa línia amb embranzides de tots dos equips, però amb els murcians manant set punts amunt (63-70) al final del tercer període. Cinc punts seguits d’Arteaga han empatat el duel a l’inici de l’últim quart i s’ha obert un nou escenari, però els visitants semblava que es mostraven molt més sòlids i que s’acabarien enduent el triomf, però un gran Codi Miller-McIntyre al tram final, amb cistella sobre la botzina inclosa, ha acabat decantant el partit pel MoraBanc.