TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra afronta l'hora d'estrenar-se a fora

Visita el cuer, el Sevilla Atlètic, que només suma dos punts a casa

Adrià Vilanova assajant una xilena a la sessió d'ahir.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra té marcat al calendari el partit de demà a l’Estadi Jesús Navas de la Ciutat Esportiva del Sevilla FC. El seu filial, el Sevilla Atlètic, és el proper rival de l’equip tricolor i el cuer del grup de Primera RFEF amb només cinc punts, dos aconseguits a casa. Curiosament, l’Andorra només ha esgarrapat dos punts als partits disputats fora de l’Estadi Nacional i, per tant, es veu l’enfrontament davant de l’equip andalús com a gran ocasió per intentar assolir el primer triomf a domicili.

Ara bé, tot i els números i la situació del Sevilla Atlètic, el tècnic, Eder Sarabia, va sortir al pas de qualsevol pensament supremacista i va deixar clar que aquesta “no és una setmana per confiar-nos o relaxar-nos”, i que l’equip “ha de ser molt rigorós”. Després de dues victòries consecutives a casa –Cornellà i Betis– l’equip es troba en un moment molt dolç però afronta el compromís al feu sevillista sense cap tipus de confiança i amb els cinc sentits posats. “No ens agrada mirar la classificació del rival, si el rival és a dalt o a baix, i ens centrem a estudiar i mirar les seves qualitats, que en té”, va destacar Sarabia.

tracking