x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Triomf de prestigi

El MoraBanc Andorra fa claudicar un dels ossos de l’Eurocup i trenca la imbatibilitat del Partizan amb un intimidador ArteagaTL’equip
Zeljko Obradovic i Ibon Navarro analitzen el partit MoraBanc-Partizan

Zeljko Obradovic i Ibon Navarro analitzen el partit MoraBanc-Partizan

Zeljko Obradovici Ibon Navarro analitzen el partit MoraBanc-Partizan

Moussa Diagne en una acció ofensiva del partit.

Moussa Diagne en una acció ofensiva del partit.

Moussa Diagne en una acció ofensiva del partit.

Fernando Galindo
Oriol Paulí en una espectacular acció ofensiva en el partit d'ahir.

Oriol Paulí en una espectacular acció ofensiva en el partit d'ahir.

Oriol Paulí en una espectacular acció ofensiva en el partit d'ahir.

Fernando Galindo
Actualitzada 11/11/2021 a les 11:06
Amb la proposta marcada de jugar-li al Partizan un partit de baixa anotació i de ser més intel·ligent en el sarau que plantejaria Zeljko Obradovic, el MoraBanc Andorra va tramitar un triomf de prestigi (61-60). Víctor Arteaga, amb 15 punts i quatre rebots, va ser un dels pals de paller per aconseguir trencar la imbatibilitat de l’equip de Belgrad.

Navarro tenia peritat el Partizan ja des del túnel de vestidors i va sortir amb Arteaga per curtcircuitar Koprivica i buscar les pessigolles de les torres de l’equip serbi. Amb una defensa de ferro i pastosa el MoraBanc va aconseguir mantenir a ratlla el talent del grup d’Obradovic. Amb Paulí entonat i fent de paparra amb Kevin Punter, que arribava a la bombonera amb una mitjana de 21 punts i amb només dos al caseller de camí als vestidors, el MoraBanc Andorra va agafar el govern amb un triple de Jelinek (12-10). Tancada la primera aturada amb un 16 a 12, amb partitura dels tricolors i amb Obradovic vermell amb els seus, el segon quart va significar una clatellada amb la mà oberta per al MoraBanc. La solidesa i la intensitat a l’hora de cordar la defensa es van relaxar suficientment perquè el Partizan agraís el peixet amb un parcial de sortida de 0 a 12 i un 16 a 24 que feia que més d’un es fregués els ulls. I més quan els balcànics no s’estaven mostrant com un bloc amb un instint assassí imbatible i en tenien prou d’esprémer el talent dels homes més inspirats. Va ser Jelinek qui va tornar a fer de sonall i des del 6,75 va aconseguir els primers punts de la mànega quan ja s’havien disputat cinc minuts. L’equip serbi va augmentar la diferència aplicant dubtes, molts, en l’atac tricolor, marxant al 21 a 32 i aplicant un 8 a 20 de parcial que va donar la benvinguda a l’interludi. Miller-McIntyre va decidir que a l’equip tricolor no li podia bastar només de xipollejar i en cinc minuts va capturar tres rebots defensius, va pispar una bola terminal, va anotar i va cuinar un alley hoop per a Paulí que va retornar el MoraBanc al plaer de veure el Partizan pel retrovisor (36-34). Un tercer acte esplèndid d’energia i rauxa i, per acabar-ho d’adobar, apareixia la versió més intimidadora d’Arteaga per apujar el volum i encarar el darrer parcial amb totes les opcions (48-40). Amb el partit recargolat i llanguint, el MoraBanc amb un joc coral i intens va saber patir i jugar amb l’avantatge per signar una victòria de prestigi i vivificant. Caldrà continuïtat ara a la Lliga Endesa.
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts