L'UE Santa Coloma venç el Carroi i tanca la primera volta com a líder

Els groc-i-negres van aprofitar l’empat sense gols entre Inter Escaldes i Sant Julià per tornar al primer lloc

Els jugadors de l'UE Santa Coloma celebren un gol.XAVI MIRÓ / FAF

L’última jornada de la primera volta de la Lliga Multisegur Assegurances, i també última abans de l’aturada internacional, va portar un canvi de líder a la competició ja que l’UE Santa Coloma va aprofitar l’empat sense gols entre Inter Escaldes i UE Sant Julià en el duel estrella de la jornada.

Els groc-i-negres, conscients que podien posar-se líders, no van fallar i van obrir el marcador a l’equador de la primera meitat amb un cop de cap de Caran. A l’inici de la segona meitat Wesley Barbosa va fer el segon, però el Carroi va retallar diferències gairebé a la jugada següent, però els colomencs van saber patir i van endur-se el triomf.

Al matí, l’Inter Escaldes va merèixer molt més contra l’UE Sant Julià, però la manca d’encert va fer que els vigents campions sumessin el tercer empat de la temporada i perdessin el liderat en favor del conjunt colomenc.

El duel boig va ser el que van protagonitzar l’UE Engordany i l’FC Ordino, que va finalitzar amb victòria ordinenca per 2-4. Corominas va avançar l’Ordino, Megier va empatar, i Corominas va tornar a posar els seus davant un minut després. A l’última jugada de la primera meitat Nájera va tornar a igualar de penal, però a l’equador de la segona meitat, dos gols ordinencs obra de Bríñez i, de nou, Corominas, van deixar el duel en el 2-4 final. Per últim, l’Atlètic Escaldes va superar 1-3 l’FC Santa Coloma. Rodrigues va avançar els escaldencs al minut 6, però Virgili va igualar al 8. Ja a la segona meitat, les dianes de Garrido i Morales en pròpia porta van decantar el duel per a l’Atlètic Escaldes.

La Lliga Multisegur tornarà el 21 de novembre.