x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol sala

La selecció sub-19 no falla i aconsegueix un pas històric (1-7)

Els tricolors golejen San Marino i al març participaran a la ronda principal
La selecció sub-19 de futbol sala.

La selecció sub-19 de futbol sala.

La selecció sub-19 de futbol sala.

FSGC
Actualitzada 07/11/2021 a les 12:06
La selecció sub-19 de futbol sala no va fallar davant de San Marino i va aconseguir una victòria per acabar líder de la ronda preliminar del Preeuropeu de la categoria i classificar-se per la ronda principal de la fase de classificació.

Els nois d’Aitor García van desfer-se de l’amfitrió d’aquest torneig per 1-7 en un duel que va posar-se de cara ben d’hora amb la diana d’Hugo Albino quan tot just es portaven 50 segons de joc. Nil Manchado va fer el segon poc després, i San Marino va retallar diferències mitjançant Lorenzo Cecchini. Però els tricolors no volien sorpreses i van encarrilar el triomf abans del descans amb dianes de Roc Torres i una altra de Machado.

A la represa, els tricolors van tenir uns primers instants de contemporització veient que el triomf estava encarrilat, però a poc a poc van anar endavant i van sentenciar amb el tercer gol de Machado que suposava el 5-1. La sub-19 encara va tenir temps per allargar la festa i va completar la golejada amb gols de Guillem Jeansou i d’Adrià Blat.

Amb el triomf, el combinat nacional va tancar una ronda preliminar del Preeuropeu immaculada, ja que va sumar tres victòries en tres partits. A més, va fer història, ja que mai un equip nacional de futbol sala en qualsevol categoria havia aconseguit passar de ronda en un Preeuropeu o en un Premundial.

L’equip d’Aitor García ja coneix els seus rivals a la ronda principal del Preeuropeu, que seran Ucraïna (amfitrió), Bèlgica i Moldàvia entre el 15 i el 20 de març. El primer de grup es classificarà a la fase final del Campionat d’Europa sub-19.
Etiquetes
  • #1 Divergent
    (07/11/21 10:09)

    Molt be, Felicitats....Han tingut que plegar per la força de Sant Julià de Lòria per falta de presupost i an anat a La Massana per triunfar....

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts