El MoraBanc vol mantenir la bona ratxa

Els tricolors visiten el Lenovo Tenerife amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva

El MoraBanc vol mantenir la bona ratxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra visita aquest migdia (13.00 hores) el Lenovo Tenerife amb l’objectiu de mantenir la bona dinàmica de les últimes setmanes i aconseguir la quarta victòria consecutiva, i la cinquena en els últims set duels després d’haver arrencat la temporada amb quatre desfetes seguides. Ibon Navarro seguirà amb les baixes de Tyson Pérez, Gal Mekel i Sergi García, però sí que va viatjar Nacho Llovet, que podria entrar a la convocatòria i tenir minuts. Pel que fa al conjunt tinerfeny, l’enfermeria té passat tricolor, ja que Dejan Todorovic, recuperant-se d’una lesió de llarga durada, serà baixa, mentre que Gio Shermadini serà dubte després de les dolències que arrossega des de principi de curs.

El conjunt canari és una de les bèsties negres per al MoraBanc, ja que els tricolors només han guanyat a l’illa en una ocasió, i els tinerfenys també s’han endut el triomf del Poliesportiu en les seves últimes tres visites. Al record, però, hi ha el partit més important que els dos equips han jugat entre ells i que va caure del costat dels del Principat als quarts de final de la Copa del Rei del 2020, quan els homes d’Ibon Navarro van aconseguir classificar-se per unes semifinals de la Copa del Rei per primera vegada a la història.

De cara al duel d’aquesta nit, el tècnic basc va assenyalar que “tenim un partit molt complicat contra un equip de primer nivell europeu però hem de confiar en la línia que portem i fer el millor partit possible”, i va afegir que “el Tenerife és un equip amb moltes armes de primer nivell i és un equip sòlid que està anant a més”. Sobre la possible baixa de Shermadini, Navarro va destacar que “la seva possible absència és important i afecta el plantejament del partit dels dos equips”, tot i admetre a continuació que “Gamble és un jugador diferent a ell, que no pitjor, i nosaltres sabem bé del que és capaç i no tenim un bon record”.

De la seva banda, Moussa Diagne va declarar sobre el duel d’aquest migdia que “ells són un gran equip però estem en un bon moment per tenir possibilitats de guanyar a Tenerife”. A més, també va referir-se al seu estat físic després de la llarga lesió i va assenyalar que “personalment em trobo bé físicament, cada dia estic una mica millor, i crec que estem anant pel bon camí”.

tracking