El MoraBanc Andorra cau a Tenerife (79-70)

Els tricolors han anat a remolc des de l'inici i no han pogut reaccionar

El MoraBanc cau a TenerifeACB PHOTO / E. COBOS

El MoraBanc Andorra ha sumat la sisena derrota del curs a la Lliga Endesa després de caure 79-70 a la pista del Lenovo Tenerife en un mal partit en què ha anat a remolc durant tot el duel. El mal inici ha llastrat uns tricolors que, tot i protagonitzar alguna tímida reacció, no han tingut opcions de guanyar en gairebé cap moment.

Els tricolors han entrat freds al partit, amb desajustos defensius que propiciaven cistelles fàcils pels locals, i secs en atac, ja que la primera cistella del MoraBanc, un triple de Codi-Miller McIntyre, no ha arribat fins al quart minut de joc. Els tricolors han tingut molts problemes en atac tant en el tir (2/11 en tirs de camp al primer quart), com en les pèrdues, amb tres al primer període, en un quart que ha acabat 21-8 amb un espectacular triple de Marcelinho Huertas sobre la botzina.

El MoraBanc estava instal·lat en un deja-vu dels duels del principi de la temporada, i el 0-4 d'inici al segon període ha estat un miratge, ja que els locals han respost amb un 10-0 que situava el 31-12 i deixava el duel encarrilat pel Tenerife quan ni tan sols s'havia arribat al descans. Els tricolors han tingut una tímida reacció amb un 0-8, i han marxat al descans 13 punts a sota (35-22).

Un 0-7 a la represa ha fet que el MoraBanc baixés la diferència dels deu punts (41-33), però els locals han reaccionat masacrant els tricolors a base de triples (n'han fet set en aquest període) i han tancat el tercer quart amb 20 punts de diferència (la màxima del partit) amb el 64-44.

El MoraBanc ha arrencat l'últim període amb un 0-8 que l'ha situat a 12 punts (64-52), però just llavors ha perdut el seu millor jugador, Codi Miller-McIntyre, que portava 20 punts. El nord-americà havia comés una antiesportiva a la primera meitat, i els àrbitres li han assenyalat una tècnica per demanar una falta, i ha hagut de marxar cap al vestidor desqualificat. Al tram final hi ha hagut un intercanvi de cops entre tots dos equips que ha acabat beneficiant als locals, que comptaven amb una diferència suficient i han acabat segellant la victòria davant de la seva afició.

David Jelínek amb 18 punts, 2 rebots, 1 assistència i 21 crèdits de valoració ha estat el millor jugadors dels triclors, mentre que el màxim anotador, tot i la seva desqualificació, ha estat Codi Miller-McIntyre amb 20 punts.

Els tricolors afronten ara una setmana amb doble cita al Poliesportiu. Dimecres a les 20.00 hores rebran el Partizan de Zeljko Obradovic a l'Eurocup, i dissabte a les 18.00 hores serà el torn d'enfrontar-se a l'UCAM Múrcia a l'ACB.