Segon triomf seguit de l'FC Andorra (2-0)

Els tricolors han superat el Betis B amb dianes de Molina i Fernández

Segon triomf seguit de l'FC Andorra (2-0)Fernando Galindo

L’FC Andorra ha sumat la segona victòria consecutiva després de derrotar 2-0 el filial del Betis amb gols de Sergio Molina i Marc Fernández.

Els tricolors han encarrilat el triomf ben ràpid, i és que Sergio Molina als tres minuts ha obert el marcador després de superar a Rebollo dins de l’àrea després d’una recuperació de Marc Aguado en la sortida del Betis B. Les ocasions han seguit sent tricolors, especialment amb un Manu Nieto molt participatiu, però l’electrònic no s’ha tornat a moure i el duel ha arribat sense gols al descans.

A la represa s’ha seguit un guió similar i l’FC Andorra ha tornat a colpejar ben d’hora, i és que tot just s’arribava al sisè minut quan els tricolors feien el segon. Molina ha aprofitat una pilota a l’espai per fer una passada de la mort enrere, i Marc Fernández no ha fallat per situar el 2-0. Els tricolors han seguit dominant i fent-se forts i, de fet, fins i tot l’àrbitre ha anul·lat dos gols als d’Eder Sarabia.

El Betis B ha fet un tímid pas endavant, però quan s’acostava a la porteria Nico Ratti evitava qualsevol opció. Els tricolors han tingut encara més opcions per ampliar la golejada, però el marcador no s'ha tornat a moure i els tres punts s'han quedat a l'Estadi Nacional.

Els tricolors visitaran el Sevilla Atlètic, cuer de la lliga, a la propera jornada.