Futsal

La selecció torna a guanyar i lluitarà per passar de fase (4-1)

Els tricolors derroten Estònia i demà es jugaran ser primers

Els futbolistes de la sub 19 celebrant el triomf.FAF

La selecció sub 19 de futbol sala va derrotar per 4 a 1 Estònia i lluitarà per passar a la ronda principal del Preeuropeu de la categoria. Els homes d’Aitor García van avançar-se als sis minuts amb una diana de Guillem Jeansou, que va superar per sota les cames el porter estonià. Els tricolors van seguir dominant, però Estònia va empatar abans del descans.

A la represa, Nil Manchado va poder avançar de nou els homes d’Aitor García i ell mateix va fer el tercer gol a vuit minuts del final. Estònia va intentar un empat heroic però el que va arribar va ser la sentència tricolor gràcies al 4 a 1 final obra d’Arnau Mansegosa.

Amb aquest marcador, els tricolors depenen de si mateixos per acabar primers de grup si guanyen demà San Marino. També els podria valer l’empat en funció dels altres resultats.