Futbol

L'Andorra vol el segon triomf seguit

Els tricolors reben el filial del Betis i Sarabia recupera Vergés però perd EnriEls tricolors reben el filial del Betis i Sarabia recupera Vergés però perd Enri

Entrenament del conjunt tricolor a l'Estadi Nacional.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra rep aquesta nit (21.00 hores) el filial del Reial Betis amb l’objectiu de sumar dues victòries de manera consecutiva per primera vegada aquesta temporada. El conjunt verd-i-blanc arribarà al Principat després d’haver sumat el segon triomf del curs la setmana passada, davant de la UE Costa Brava, però ocupa actualment les posicions de descens, mentre que el tricolors volen seguir sumar per apropar-se a les posicions capdavanteres aprofitant que afronten ara dos duels seguits contra equips que ocupen posicions de descens (Betis B i Sevilla B). El conjunt d’Eder Sarabia recuperarà per a aquest duel Eudald Vergés, sancionat contra el Cornellà a l’última jornada, així com Hector Hevel, Eric Cañete i el porter Guti, i tindrà només la baixa de Rubén Enri per lesió.

El duel serà especial per al tècnic tricolor, ja que va ser segon entrenador del primer equip dels andalusos sota les ordres de Quique Setién, i ha demostrat diverses vegades la seva estima pel conjunt sevillà en entrevistes o a les xarxes socials. En aquest sentit, Sarabia va manifestar que “el Betis per mi és un club molt especial i serà molt bonic enfrontar-nos a aquesta samarreta blanc-i-verda que tant significa per a mi”.

Sobre el matx, el tècnic va destacar que “ells són un equip que intenta combinar, generar superioritats des del porter i que a dalt disposa de bones individualitats amb jugadors ràpids i amb molt desequilibri”, i va afegir que “serà un partit molt diferent al de diumenge passat perquè el rival ens proposarà coses molt diferents i hem d’estar preparats”. Precisament, Sarabia també espera que el triomf davant dels catalans ajudi avui, i per últim, va destacar que “tant de bo sigui el punt d’inflexió per enlairar-nos definitivament i començar a materialitzar tot el que estem fent bé fins ara”.

El partit, a més, tindrà un caire benèfic, ja que la recaptació que s’aconsegueixi amb la venda d’entrades per al matx anirà destinada de manera íntegra a Unicef Andorra, un dels col·laboradors de l’entitat tricolor.

tracking