Comunicació

Primer Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu

Presentació del Premi Àlex Lliteras.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella acull a partir de les 19.00 hores la gala de lliurament de la primera edició del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu. El guardó està organitzat conjuntament pel Govern, el BC MoraBanc Andorra, el Diari d’Andorra i Ràdio i Televisió d’Andorra, i va crear-se al juny per recordar la figura de Lliteras, mort l’octubre de l’any passat.

El premi està dotat amb 5.000 euros i té com a objectiu reconèixer l’excel·lència en l’àmbit del periodisme esportiu. En aquest sentit, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, havia assenyalat durant la presentació del certamen que “era important tenir un reconeixement cap al periodisme esportiu i amb els valors que es volien transmetre els premis només podien portar un nom, el d’Àlex Lliteras”.

Abans de l’entrega del premi se celebrarà un col·loqui a l’auditori del Centre de Congressos de la capital sota el títol Influents o Influencers? amb la presència dels periodistes Olga Viza, Carme Barceló i Gerard Romero. La xerrada estarà moderada pel periodista Gabriel Fernàndez.

tracking