Segon triomf del MoraBanc a l'Eurocup

Els tricolors s'han imposat 91-97 a domicili a l'Hamburg Towers

Un moment del partit

El MoraBanc Andorra ha aconseguit la segona victòria de la temporada a l'Eurocup després d'imposar-se 91-97 a l'Hamburg Towers.

El duel ha arrencat amb igualtat, però de seguida els tricolors han agafat una primera renda de sis punts, tot i que els alemanys han reaccionat amb un 9-0 de parcial que els ha situat per davant per primer cop, i els locals han tancat el primer quart per davant 26-25. El duel ha seguit amb un intercanvi de cops, amb el MoraBanc manant gairebé sempre al marcador però sense acabar de marxar, fins que tres triples seguits a l'últim minut han deixat el duel 47-54 abans de passar pels vestidors.

A la represa, els tricolors han mostrat la seva millor versió arribant a marxar de 15 punts, però de nou, han encaixat un nou parcial de 9-0 que ha fet reduir la diferència fins als cinc punts (68-73) abans de l'últim quart. Els alemanys han seguit mostrant-se millor sobre el parquet arribant a posar-se a un punt, i tot i els nombrosos intents de capgirar el marcador per part dels alemanys, la victòria ha acabat sent pel MoraBanc per 91-97.

Codi Miller-McIntyre amb 17 punts, 11 assistències i 25 crèdits de valoració ha estat el millor dels tricolors i també ha destacat Drew Crawford amb 21 punts, 7 rebots i 22 de valoració.