Inter Escaldes i FC Santa Coloma signen les taules (1-1)

L'Inter Escaldes va jugar ahir de rosa contra l'FC.INTER ESCALDES

L’Inter Escaldes i l’FC Santa Coloma es van acabar repartint els punts en el que va ser el partit més destacat de la jornada 6, la penúltima de la primera volta, de la Lliga Multisegur Assegurances. Joel Paredes va avançar els escaldencs al primer minut i el golejador Guillaume, exgugador de l’Engordany, va empatar pe als colomencs per establir el resultat definitiu. L’equip de Fede Bessone, tot i l’empat i cedir dos punts manté el liderat del campionat, amb 14 punts, un més que la UE Santa Coloma, que en té 13.

Precisament, l’equip de Juan Velasco es va desfer per la mínima (1-0) de la UE Engordany a la Borda Mateu, amb un gol de Caran de penal a les acaballes del partit. Un resultat que permet als colomencs mantenir els dos punts de marge respecte al tercer classificat, la UE Sant Julià, que es va desfer agònicament de l’Ordino per 0-1, amb una diana de Valentín Rizzo en temps d’afegit i gairebé en la darrera acció del partit. Les places de playoff pel títol les tanca l’Atlètic Escaldes com a quart classificat, amb 10 punts. L’equip de Bori Moreno va superar el cuer, el CE Carroi, que encara no ha puntuat, per 3-1 amb dos gols d’Aleix Cisteró, als minuts 18 i 31, i el definitiu de Garrido, poc després que Roberto retallés distàncies per al Carroi.