TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Ibon Navarro demana oblidar el mal inici de curs

L’entrenador creu que ell va ser l’únic responsable de les derrotes

El tècnic Ibon Navarro en un moment del partit.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la victòria de dissabte al Poliesportiu davant l’Unicaja Màlaga, el MoraBanc Andorra pot afirmar que s’ha acabat d’acomodar i d’agafar el to a la competició. Així ho deixa clar el tècnic Ibon Navarro, qui va assegurar que l’equip ja porta “quatre setmanes fent les coses molt bé” i que “ja és el moment d’oblidar el mal inici de temporada”. En aquest sentit, Navarro va reconèixer que “l’únic responsable d’aquell 0-4 soc jo. No vaig saber preparar l’equip a nivell mental i d’intensitat per començar la temporada i ens va fer mal, però ja està”. El tècnic tricolor va afegir que “tots podem cometre errades i jo vaig fer aquella, però el més important és el que hem fet per solucionar això”. Ibon va cloure destacant que ara “l’equip podrà guanyar o perdre però està en la línia que havia d’estar i ara és un equip recognoscible a la pista”.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra canvia el xip i se centra ara en l’Eurocup. L’equip viatja cap a Hamburg, on demà s’enfronta l’Hamburg Towers, que encara no s’ha estrenat, en el tercer partit de la primera fase de la competició continental.

tracking