ESPORTs electrònics

Andorrà acollirà un congrés d'e-sports al novembre

Gallardo, durant la presentació a Madrid.ANDORRA BUSINESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra acollirà el 26 de novembre el seu primer congrés d’e-sports, tal com va anunciar ahir el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo. El Principat va ser el país convidat a participar al Global Esports Summit 2021 (GES21) de Madrid entre dimecres i ahir, on Gallardo va presentar davant de més de 800 persones el pla estratègic d’e-sports, que va generar un gran interès entre els assistents al congrés.

Sobre l’esdeveniment que tindrà lloc el 26 de novembre al país, Gallardo va manifestar que “serà un congrés que durarà un dia i tindrà dues parts ben diferenciades, amb taules rodones, xerrades i networking durant el matí i una part més purament d’e-sports competitiva a la tarda, que serà a càrrec d’empreses del país”.

El GES21 va comptar amb la participació d’Andorra Business, que va instal·lar un estand al congrés, i també va participar a una taula rodona moderada per la directora de l’entitat, Laura Hidalgo, que va comptar amb representants del país experts en els esports electrònics.

tracking