Ha sumat la primera victòria a l’Eurocup
David Jelínek, durant el partit d'Eurocup

Fernando Galindo
Actualitzada 27/10/2021 a les 22:03
El MoraBanc Andorra ha sumat la primera victòria a l’Eurocup després d’imposar-se 85-73 al Dolomiti Energia Trento en un duel d’altibaixos, però on el triomf tricolor no ha perillat en cap moment.

Els tricolors han arrencat millor marxant 6-1, i tot i una tímida reacció visitant fins al 6-6, han anat ampliant diferència i obrint forat mostrant la millor versió de la temporada fins al 21-10 que reflectia el marcador del Poliesportiu al tancament del primer període. Els italians han posat una marxa més posteriorment i han aprofitat una pàjara del MoraBanc per situar-se a només dos punts (30-28), però els tricolors s’han sobreposat per marxar al descans amb una nova màxima diferència (46-30).

A la represa els tricolors han tornat a mostrar la pitjor cara amb un 0-8 de sortida, i veien com els locals retallaven la diferència fins als dos punts (55-53). Però ha aparegut el de sempre, Clevin Hannah, per donar una mica d’aire als tricolors amb un gran triple d’un quart que s’ha tancat amb el 62-54 pels locals. Però el MoraBanc ha decidit que ja n’hi havia prou i amb un 10-2 de sortida a l’últim quart ha deixat el partit gairebé vist per sentència. El Trento ha intentat una reacció a la desesperada entre les protestes del públic a l’actuació arbitral, però només ha servit per maquillar una mica el marcador final de 85-73.

Els tricolors rebran dissabte l’Unicaja a l’ACB, i la propera setmana viatjaran a Hamburg per disputar una nova jornada de competició europea.