Cercant la primera a Europa

El MoraBanc rep el Trento a l’Eurocup sense Mekel, que serà baixa quatre setmanes

La decepció dels jugadors del MoraBanc després de la derrota.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra s’estrena aquest vepre a l’Eurocup com a local rebent el Dolomiti Energia Trento al Poliesportiu a partir de les 20.00 hores. Després de la desfeta a Krasnodar, els tricolors saben que ja no només la classificació per a la fase eliminatòria de la competició, sinó la possibilitat d’acabar entre els quatre primers de grup i tenir el factor pista a favor als vuitens de final, passa per fer-se forts a casa i buscaran el primer triomf continental.

Seguint amb els contratemps d’aquest inici de curs, Ibon Navarro no podrà comptar amb el base israelià Gal Mekel, que haurà d’estar de baixa les properes quatre setmanes per un trencament muscular al soli de la cama dreta. El director de joc va arribar fa unes setmanes per suplir Sergi García, també lesionat, i només ha pogut jugar dos duels com a tricolor, el primer al camp de la Penya a l’ACB, i l’altre contra el Lokomotiv Kuban a Rússia.

Pensant en el duel d’aquesta nit, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez, va assenyalar que “serà complicat perquè és el primer partit d’Eurocup a casa, canviem de competició, hi haurà un arbitratge diferent i ens trobarem un rival amb un altre tipus de joc”. Precisament sobre el contrincant d’aquesta nit, va destacar que “és un equip molt físic que té molts americans i això fa que tingui un joc més diferent”, i va afegir que “el fet de tenir tants americans també significa que hi ha cert desordre i improvisació, i ho complica perquè no ho tens tot lligat i controlat”.

De la seva banda, un dels reforços d’aquesta temporada, Codi Miller-McIntyre, va afirmar que “en tenim ganes, vam perdre fa uns dies i necessitem estar molt concentrats durant els 40 minuts”. A més, el jugador nord-americà va destacar que creu “que necessitem responsabilitat individual de tothom”, i va cloure que “hem de tenir la sensació de que hem fet tot el que podíem per guanyar el partit”.

DETECTAT UN POSITIU DE CORONAVIRUS ALS SERVEIS MÈDICS DE L'EQUIP

El partit d’aquesta nit es podrà jugar sense problemes tot i que el club va anunciar ahir que un dels membres del cos mèdic de l’entitat va donar positiu per Covid-19 a les proves que es realitzen prèviament al matx. Segons va explicar l’entitat, la persona afectada es troba bé de salut i és a casa confinada mentre passa la malaltia. Per precaució, la resta de membres de la plantilla i cos tècnic van realitzar-se tests PCR per descartar que altres integrants també estiguessin infectats, però els resultats de tots els tests que es van efectuar van resultar negatius. Gairebé la totalitat dels jugadors del MoraBanc del curs passat ja havien passat la malaltia, i la totalitat dels integrants ja van vacunar-se contra la Covid-19.

Banqueta del MoraBanc Andorra.

tracking