TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Joan Verdú estrena la temporada amb una 60a posició a Sölden

L’esquiador torna a la competició després d’un llarg període d’inactivitat

Joan Verdú, en una competició anterior.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú va encetar la temporada amb una 60a posició a la Copa del Món de gegant de Solden, la cita que obre cada any el circuit mundial d’esquí alpí. L’esquiador de la FAE sortia amb el dorsal 63 de 71 participants i tornava a la competició per agafar ritme després d’uns quants mesos fora per lesió. Verdú va cloure la seva baixada amb un temps d’1’08”03, a 4”10 del millor registre de la primera mànega, obra de l’austríac Roland Litinger, i a 2”08 de la 30a posició, l’última que donava accés a la segona mànega, que va ser per a l’italià Ricardo Tonetti.

Després de la prova, el tècnic de Verdú, Fred Beauviel, va manifestar que “ha estat un dia complicat i en Joan no ha trobat la solució amb una neu agressiva, dura. El terreny estava perfecte, però li ha costat adaptar-se a la neu, cosa que ha fet que no trobés el ritme”, i va afegir que “l’esquí que està fent aquests mesos no és el que ha fet avui, té un nivell molt més alt, això vol dir que hem de continuar amb més esdeveniments d’aquesta qualitat”.

El director d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, va manifestar que “era important estar aquí avui perquè al final quan vens d’un període parat tant de temps i vas de menys a més és important estar en esdeveniments així des del principi”, i va cloure que “hi ha aspectes de la competició que només s’entrenen en competició”.

La victòria a la primera Copa del Món de la temporada va ser per al suís Marco Odermatt, seguit al podi per Roland Leitinger i Zan Kranjec.

tracking