El VPC suma la segona desfeta consecutiva (44-30)

El conjunt tricolor suma la segona derrota consecutiva i la tercera en cinc duels al camp de l’US Tarascó

Els jugadors del Tarascó celebren un dels assajos aconseguits ahir contra el VPC.US TARASCÓ

El VPC segueix sense trobar una bona línia i va sumar ahir a Tarascó la segona derrota consecutiva, i la tercera en els cinc primers partits del que va de temporada. En un duel amb alternatives, els locals es van mostrar més precisos i van endur-se el triomf per 44-30 davant del conjunt tricolor.

El duel va arrencar amb alternatives i amb assajos a totes dues bandes, però ja des de l’inici el Tarascó va mostrar-se més efectiu i va poder obrir una petita renda de quatre punts (14-10) gràcies a les dues marques per dues penalitats pel VPC. Encara abans del descans, el conjunt local va anotar un altre assaig sense transformació posterior que va posar el duel 19-10 abans de passar pels vestidors.

A la represa es va seguir amb la mateixa dinàmica, el Tarascó dominava i ampliava la diferència amb un cop de càstig que trobava resposta del VPC en un assaig, però els gals tornaven a colpejar amb una nova marca que deixava el marcador 29-17. Els tricolors van sumar una nova penalitat, però els locals van respondre amb un nou assaig fins al 36-20. Els homes de Jean Arnaudin van intentar capgirar el partit de manera heroica, però els locals van sentenciar amb un cop de càstig i un assaig més, mentre que el VPC va poder anotar també un nou assaig i un cop de càstig que va tancar el partit 44-30.

El VPC ocupa la cinquena plaça a la taula després dels cinc primers duels amb deu punts, els mateixos que el quart classificat.

Els tricolors no tindran lliga la setmana vinent ja que tornen a entrar en escena els isards, que s’enfrontaran a Bòsnia i Hercegovina (dissabte 16.00 hores) a l’Estadi Nacional a la segona jornada de la Conferència 2 sud de l’Europeu. Aquell dia també s’estrenaran a casa les grandalles, que jugaran contra un combinat de l’Arieja, i els veterans de la federació, que també disputaran un partit amistós.

DERROTA DEL SEGON EQUIP

Tampoc va tenir gaire sort el segon equip, que va caure de manera contundent per 74-0 contra el Tarascó. El conjunt local va dominar el partit d’inici a fi, i va imposar la seva qualitat anotant fins a 11 assajos. El resultat al descans ja era de 27-0, i a la segona meitat els gals van anar augmentant la diferència fins a tancar el duel amb el contundent 74-0.

El segon equip del VPC ocupa l’últim lloc al campionat després d’haver sumat cinc derrotes en els cinc primers partits. La propera jornada, igual que el primer equip, serà contra l’Etoile Sportive Laroque Belesta el 14 de novembre.