Motocicisme

El resident Fabio Quartararo s'endú el campionat del món de MotoGP

Quartararo celebra el títol.PHOTO PSP/ LUKA SwiderekSZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El corredor resident Fabio Quartararo va proclamar-se ahir campió del món de MotoGP al Gran Premi d’Emília-Romanya i va convertir-se així en el primer pilot francès que aconsegueix el títol mundial a la categoria reina del motociclisme. El pilot de Yamaha no va haver d’esperar al final de la cursa per ser campió, ja que la caiguda del seu únic rival, Peco Bagnaia, quan liderava la cursa ja li donava el títol de manera matemàtica. El gal va creuar la línia de meta en quart lloc i va certificar el títol. El triomf a la cursa va ser finalment per a Marc Márquez, seguit pel resident Pol Espargaró i per Enea Bastianini.

Després de la cursa, un Quartararo visiblement emocionat va manifestar que “no tinc paraules, ser campió del món de MotoGP era un somni des que vaig néixer i avui ho he aconseguit”, i va afegir que “vull agrair a tothom que m’ha donat suport en els mals moments”.

Pel que fa a la resta de categories, Sam Lowes es va endur la victòria en Moto2 seguit per Augusto Fernández i Aron Canet, mentre que en Moto3 el primer classificat va ser Dennis Foggia, que va imposar-se a Jaume Masià i Pedro Acosta.

tracking