Futbol sala

Derrota de l'Enfaf davant de l'Olímpic Floresta

La plantilla de l'Enfaf, durant un entrenament.FAF

L’Enfaf Construccions Modernes va perdre 1-6 contra l’Olímpic Floresta en la tercera jornada de la Tercera Divisió Nacional. El conjunt que entrena Jonathan Pérez ocupa l’última posició després de sumar tres desfetes en aquest inici de competició.

Els visitants van avançar-se quan tot just es transitava pel minut dos de partit gràcies a Miquel Verdaguer, i poc després va arribar el 0-2 obra d’Omar Debboun en pròpia porteria. Encara abans del descans, Marc Cerqueira va posar el 0-3 per als catalans.

L’Enfaf Construccions Modernes va intentar reaccionar a la represa, però el que va arribar va ser el 0-4 gràcies, de nou, a Miquel Verdaguer. Brayan Pinto va poder retallar diferències a cinc minuts pel final amb l’1-4, però Víctor Olivera, amb dues dianes més, va deixar el marcador amb el definitiu 1-6.

Els tricolors són, juntament amb el Comtat d’Urgell, l’únic equip que encara no ha sumat cap punt, i la setmana que ve visitarà el líder del campionat, el Penya Esplugues.