x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Prova de foc per guanyar a fora

L’FC Andorra visita el líder, el Vila-real B, cercant el primer triomf lluny del Nacional
Els quatre jugadors tricolors amb passat al filial groguet.

Els quatre jugadors tricolors amb passat al filial groguet.

Els quatre jugadors tricolors amb passat al filial groguet.

FC ANDORRA
Actualitzada 23/10/2021 a les 12:02
L’FC Andorra visita aquesta nit el Miniestadi del Vila-real B (21.00 hores) amb un objectiu tan clar com complicat, sumar la primera victòria a domicili en aquesta Primera RFEF. Fins ara, els tricolors han sumat dos empats i dues derrotes en quatre partits, i el millor equip de la categoria (és líder amb sis punts més que el segon, i encara no ha perdut) examinarà les opcions que els homes d’Eder Sarabia sumin la primera victòria lluny del país.

El duel ve marcat també pels retrobaments a un i altre costat, i aquí sobresurt un nom propi per damunt de la resta, el d’Iker Álvarez de Eulate. Després de jugar a San Marino amb la selecció, el cap de setmana passat va patir un ensurt en un cop de cap contra un rival al camp del Betis B que va fer que hagués de passar la nit ingressat a l’hospital. Tot i que no està confirmat, la presència de l’internacional aquesta nit està pràcticament descartada. També milita a les files del filial groguet Iker Goujon, jugador de l’FC Andorra fins a la temporada passada. L’entitat tricolor també compta amb els exjugadors del Vila-real B Carlos Martínez, Roger Riera, Diego González i Josele Martínez.

Sobre el duel d’aquesta nit, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va manifestar que “hem fet molt bons partits a fora, quasi tots contra equips de la zona alta, i en la majoria hem merescut més del que hem obtingut”. I va afegir que “una victòria a domicili sí que és veritat que seria la confirmació del que ja sabem que estem fent bé”. A més, l’entrenador va referir-se a les sensacions que mostra l’equip al partit, i va destacar que “som dels equips que menys ens xuten a porteria i de llarg el que més possessió té”, i va cloure que “de totes les coses que podem controlar, estic content amb el que fem i si seguim per aquest camí acabarem trobant el premi”. Per últim, Sarabia va lloar el paper del filial groguet i va assegurar que “viuen un moment de gran inspiració perquè tenen futbolistes de molt talent”, i va afegir que “saben controlar molt bé totes les fases d’un partit i de vegades no semblen un filial, quan toca són un equip sobri, que sap patir i defensar”.

De la seva banda, el tècnic del Vila-real B, Miguel Álvarez, va declarar que “espero un partit de patir moltíssim, com sempre contra l’FC Andorra. Tenen futbolistes de molta experiència i de molt de nivell tècnic”, i va cloure que “són capaços de treure’ns la pilota i hem de ser capaços de gaudir del treball defensiu. Qui vulgui guanyar-nos haurà de treballar molt”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts