El MoraBanc vol mantenir la dinàmica a l'ACB

El MoraBanc vol seguir amb les bones sensacions de la lliga i sumar el tercer triomf, contra un València amb baixes

Balanç igualat al poliesportiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra rep aquesta nit el València Basket al Poliesportiu (20.45 hores) amb l’objectiu clar de tornar a la bona línia dels dos últims partits a la Lliga Endesa, que van acabar amb victòria contra Gran Canària i Joventut, i deixar enrere la mala imatge de l’estrena a l’Eurocup dimecres passat a la pista del Lokomotiv Kuban de Krasnodar. Per fer-ho, Ibon Navarro podrà tornar a comptar amb Clevin Hannah, que no va viatjar a Rússia per acabar de fer net de les molèsties que arrossegava, i haurà de descartar un dels tretze jugadors que té actualment a la rotació.

Al davant hi haurà un vell conegut, Joan Peñarroya, que enguany s’estrena a la banqueta del València Basket, però que arribarà a aquest duel en quadre. L’extècnic tricolor no podrà comptar amb quatre dels seus jugadors clau, com són Bojan Dubljevic, Klemen Prepelic, Mike Tobey i Víctor Claver, i va completar la convocatòria amb tres jugadors del planter que ja van jugar a l’Eurocup: Guillem Ferrando, Gonzalo Bressan i Millán Jiménez. Tot i les absències, Navarro no se’n refia i va manifestar que “són un equipàs. Tenen moltes lesions importants, estan mostrant un gran nivell per competir i a fora encara no han perdut”.

Però més enllà del rival, el que tenen clar els tricolors és que han de tornar a la línia mostrada contra el Gran Canària i el Joventut, i que això passa, sobretot, per la intensitat. El tècnic basc va destacar que “el més important som nosaltres, tornar a la mateixa línia, ser el que volem ser, tenir intensitat, i a partir d’aquí ja ho veurem”, A més, va afegir que “hem de ser sòlids perquè l’encert de vegades no depèn només de tu”. De la seva banda, Drew Crawford va afirmar que “per intentar guanyar un equip com el València hem de ser capaços de mostrar el nivell de duresa que vam mantenir contra Gran Canària i el Joventut”.

Des de l’altre costat, Joan Peñarroya també va referir-se al partit i va declarar que “juguem davant un rival que va començar irregular, fins i tot en alguns partits al principi va mostrar molts dubtes en coses en les quals és molt bo, com són aspectes defensius o d’energia”, i va afegir que “ha fet un canvi i ha obtingut dues victòries consecutives a l’ACB davant molt bons rivals”.

D’altra banda, la Federació Francesa va confirmar que Amine Noua ha entrat a la primera llista de convocats de la selecció gal·la per a les finestres FIBA que es disputaran al novembre. Durant aquesta aturada, França s’enfrontarà a Montenegro i Hongria en duels de la fase de classificació per al Mundial del 2023.

BALANÇ IGUALAT AL POLIESPORTIU

El d’avui serà el novè duel entre tricolors i taronja al Principat amb quatre triomfs per a cadascun. La ratxa és favorable al MoraBanc, que ha guanyat tres dels quatre últims duels.

tracking