El MoraBanc cau contra el València Basket 75-76

Els triclors han anat a remolc bona part del partit, però han tingut possessió per guanyar

El MoraBanc cau contra el València Basket 75-76Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena derrota de la temporada a l'ACB després de caure 75-76 contra el València Basket en un duel en què han anat a remolc bona part del partit, però on han tingut l'opció de guanyar liderats per un espectacular Clevin Hannah, autor de 33 punts.

Els visitants han arrencat molt millor i han arribat a situar-se 11 amunt (9-20) a l'equador d'un primer quart que ha acabat 17-24. Un 7-0 de sortida ha empatat el duel a 24, i s'ha seguit un intercanvi de cops, però els visitants han estat un pèl més encertat i han arribat al descans manant 36-39.

A la represa, un 0-6 de sortida pels taronja ha obligat a Ibon Navarro a tornar a aturar el partit, però el MoraBanc ha respost amb un 13-3 que els ha situat per primera vegada per davant (50-48), en duel que ha arribat als deu últims minuts amb igualtat màxima (55-55). Un 0-11 de sortida pel València deixava el duel pràcticament impossible pels tricolors, que han trigat més de cinc minuts a anotar a l'últim període, però liderats per Hannah han pogut acostar-se a dos punts a 1'18", tenint també possessió a favor que ha servit per posar-se per davant amb un triple del nord-americà (72-71).

Tres tirs lliures visitants han tornat a posar els valencians per davant (72-74), però un nou triple estratosfèric de Hannah feia que manessin els tricolors (75-72) a 18 segons pel final. Dimitrijevic ha anotat una gran cistella a cinc segons que li ha acabat donant la victòria al València tot i l'intent tricolor en un últim atac sense èxit.