Derrota de l'FC Andorra al camp del Vila-real B (2-0)

Els tricolors han acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Vergés

Derrota de l'FC Andorra al camp del Vila-real B (2-0)Vila-real CF

L'FC Andorra ha perdut 2-0 al camp del Vila-real B en un duel espès i on l'actuació de l'àrbitre tampoc ha ajudat gaire, ja que ha anul·lat un gol per una falta aparentment inexistent, i també ha expulsat a Eudald Vergés per doble groga.

El duel ha arrencat amb possessions dels triclors, però la primera ocasió clara ha estat per Jackson, que ha estavellat una pilota al pal de la porteria de Ratti. Altimira ha respost amb una rematada des de la dreta, però el seu tir ha sortit fregant el travesser, i els groguets n'han tingut una altra amb un tir llunyà que ha marxat desviat.

El duel tenia poques accions de gol, i un parell de les que han arribat han estat després d'errades des de la defensa, com un intent de Lozano, pels locals, i un altre de Carlos Martínez, pels visitants. Els tricolors han buscat fer mal amb un parell de pilotes aturades, però el duel ha arribat al descans sense gols tot i les dues últimes ocasions dels locals que ha evitat Ratti.

A la represa, els locals han aconseguit avançar-se només arrencar gràcies a Arana, que ha aprofitat una passada a l'espai per superar a Roger Riera i batre a Ratti per fer l'1-0 al minut 51. Els tricolors han vist com els anulaven un gol poc després per una suposada falta en atac a la sortida d'un córner. Sota al marcador, l'FC Andorra ha posat una marxa més en busca de l'empat, però aquest no arribava, i el que sí que ha arribat, però, ha estat el 2-0 en propia porta d'Adri Vilanova després d'una centrada de Collado per l'esquerra, just després de l'expulsió d'Eudald Vergés.

Amb un menys i caient 2-0 l'empat era pràcticament impossible, i els groguets s'han acabat imposant a casa seva.