A Rússia sense Hannah

El MoraBanc Andorra inicia avui a la pista del Lokomotiv Kuban la cinquena aventura consecutiva a l’Eurocup

LOKOMOTIV KUBAN KRASNODAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra apuja aquesta tarda el teló de la cinquena presència consecutiva a la segona competició continental, l’Eurocup. El nou format del torneig, més atractiu i amb més partits, va desembocar en un exigent grup per a l’equip tricolor que viurà al Basket Hall de Krasnodar (18.30 hores) la posada posada en escena contra el Lokomotiv Kuban, un dels equips cridats a lluitar pel títol.

El MoraBanc Andorra ha viatjat a Rússia amb la moral reiniciada després de corregir un inici de temporada desencisador, i després de superar el Gran Canària al Poliesportiu i fer claudicar el Joventut a Badalona el grup d’Ibon Navarro sembla haver fet tabula rasa i haver resetejat la ment. L’equip afrontarà, però, el compromís contra l’equip rus sense Clevin Hannah, que, després del sobreesforç per ajudar l’equip tot i estar entre cotons per una lesió a l’isquiotibial, s’ha quedat a Andorra per acabar de fer net de la lesió i per treballar de cara al partit de Lliga ACB de dissabte a casa contra el València Basket. Abans, evidentment, cal pensar en l’enfrontament d’aquesta tarda al Basket Hall i en la manera com poder ficar mà a un equip, el Lokomotiv Kuban Krasnodar, amb molts jugadors nous respecte a la temporada passada, amb talent pur com Stanton Kidd, Jonathan Motley, Darius Thompson i, sobretot, Errick Mc Collum, i sota la direcció del mateix entrenador, Evgeny Pashutin. “Serà un partit molt dur, ho tenim clar, però si volem tenir opcions de guanyar hem de seguir la línia dels darrers partits a la lliga ACB. És a dir, seguir amb el mateix ritme, estar durs en defensa i intentar no cometre gaires errades per no concedir punts fàcils i controlar el rebot ofensiu”, va assegurar David Jelinek. L’aler txec va afegir que el de Krasnodar “és un viatge llarg i contra un rival molt dur, però a partir d’ara es tracta d’adaptar-nos al nou ritme de competició que tindrem”, amb dos i tres partits per setmana. Per part seva, l’entrenador adjunt, David Eudal, va explicar que “ens enfrontem a un rival dels favorits de la competició, que juga molt dur, però pensem que ara hem d’intentar mantenir la dinàmica dels darrers partits el màxim de temps”. Eudal també va afirmar que “el Lokomotiv és un equip amb el patró dels equips russos dels darrers anys, amb jugadors americans de molt talent, molt durs i molt ben acompanyats pels jugadors de casa”. A banda de l’absència de Hannah, tampoc estaran amb l’equip els lesionats de llarga durada, com Llovet, Sergi García i Tyson Pérez.

EL RIVAL

Punt fort

Equip molt físic, amb bons jugadors i un tècnic, Pashutin, que els coneix a la perfecció.

A serguir

Errick Mc Collum

El gran director d’orquestra de l’equip. Campió de l’Eurocup i MVP amb el Galatasaray.

Debilitats

Ha començat de manera irregular la lliga russa i ve de perdre a casa contra el Zenit.

Pamarès

Una Eurocup (2013), una Copa de Rússia i una Final Four de l’Eurolliga el 2016.

DUES DERROTE DAVANT EL 'LOKO'

El Lokomotiv Kuban Krasnodar i el MoraBanc Andorra ja es van veure les cares a l’Eurocup la temporada passada. Els tricolors van perdre els dos partits, al Basket Hall i al Poliesportiu.

tracking