natació

Alfonso Maltrana serà el nou responsable tècnic de la federació

L’acord amb l’entrenador, fins ara a les files del Canoe, serà anunciat en breu

Alfonso Maltrana, en una imatge d'arxiu, amb un nedador del Canoe madrileny.FACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Natació (FAN) ja ha desfullat la margarida i ha escollit quin serà el nou director tècnic de l’ens i el responsable de liderar l’estructura esportiva. Alfonso Maltrana, entrenador que fins ara militava al Canoe madrileny, un dels clubs amb més tradició a la natació espanyola, serà, així, el substitut d’Hocine Haciane com a responsable tècnic de la federació.

Maltrana va acabar el seu contracte amb el Canoe divendres 15 i havia demanat la baixa voluntària al club madrileny per acceptar la proposta que tenia sobre la taula de la FAN. Una proposta, d’altra banda, que el tècnic va acollir amb entusiasme i atret pel projecte andorrà. S’espera que la federació anunciï oficialment la contractació de Maltrana els propers dies posant així el punt final a la recerca del nou responsable de l’ens.

L’1 de setembre, fa poc més d’un mes, el nedador més llorejat del país, Hocine Haciane, comunicava la desvinculació de la FAN per incompatibilitat laboral. El fins llavors responsable tècnic de la natació andorrana va decidir fer un pas al costat tres mesos després d’accedir al càrrec –ho va fer a principi de juny– en substitució de Xavier Torrallardona. Ara, amb la seva experiència, Maltrana treballarà per reforçar la base i s’enfocarà a assolir reptes de cara a París 2024 o els Jocs dels Petits Estats.

tracking