L'Enfaf cau derrotat a casa davant del CF Pallejà (1-5)

Duel anterior de l'Enfaf Construccions Modernes.faf

L’Enfaf Construccions Modernes va caure golejat a casa 1-5 contra el Pallejà en la cinquena jornada de la Preferent femenina, en un duel dominat d’inici a fi per les visitants. El partit va complicar-se ben d’hora per les tricolors, ja que Ainhoa va obrir el marcador per al Pallejà al primer minut. L’Enfaf va buscar reaccionar, però no va aconseguir-ho i va ser Mireia qui va fer el 0-2 al quart d’hora de joc.

Les locals ho intentaven sense encert, mentre que les visitants van mostrar una gran efectivitat, i van deixar el partit totalment sentenciat abans d’arribar al descans amb dues dianes més obra de Marta als minuts 31 i 44.

A la represa, el duel va seguir la mateixa tònica, i Daniela va poder anotar l’1-4 per l’Enfaf al minut 84. A la jugada següent, però, Ariadna va fer l’1-5 que tancava el marcador.

Les tricolors encara no han pogut sumar cap victòria en els tres partits disputats fins al moment i ocupen la penúltima posició. La setmana vinent viatjaran a terres catalanes per enfrontar-se al Fundació Acadèmia Futbol l’Hospitalet diumenge a partir de les 11.30 hores.