x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'Andorra es fa fort a l'Estadi Nacional

Els tricolors han sumat 10 dels 12 punts que tenen a la classificació exercint com a locals
L'FC Andorra va endur-se els tres punts contra el San Fernando CD.

L'FC Andorra va endur-se els tres punts contra el San Fernando CD.

L'FC Andorra va endur-se els tres punts contra el San Fernando CD.

Fernando Galindo
Actualitzada 17/10/2021 a les 11:03
L’FC Andorra va sumar la tercera victòria del curs, i segueix fent-se fort a l’Estadi Nacional, on ha obtingut 10 dels 12 punts que té actualment a la classificació de la Primera RFEF. El vestidor tricolor va mostrar la seva alegria després del partit, i el tècnic Eder Sarabia va manifestar que “era important guanyar per afrontar una setmana més amb energia”, i va afegir que “les victòries per als jugadors i l’entorn són importants”. De la seva banda, el migcampista Marc Aguado va assenyalar que “al vestidor hi ha molta felicitat perquè sabem que guanyar costa molt en aquesta categoria”, i va afegir que “l’equip sempre respon sigui a casa o fora, però tinc confiança màxima en aquest conjunt perquè arribi també aviat una victòria a fora”.

La part negativa del triomf, però, va ser la falta de contundència en atac que estan mostrant els tricolors des de l’inici de la temporada. En aquest sentit, Sarabia va declarar que “crec que és un partit per haver-lo guanyat amb una diferència més àmplia de gols”, i va afegir que “hem fet una gran primera part, a la segona ens hem equivocat una mica i hi ha dies en què no hem guanyat que he acabat més content que avui”. A més, tot i l’1-0, el tècnic va destacar que “no crec que hàgim patit perquè Ratti no ha hagut d’intervenir ni una vegada, i nosaltres sí que hem tingut ocasions molt clares”.

En la mateixa línia, Aguado va explicar que “sabíem que en aquesta categoria és molt important acabar les jugades i és cert que potser en els últims duels no ho estàvem fent del tot, ho hem treballat tota la setmana i s’ha vist un equip més rematador, i encara que avui no hagin entrat, estic segur que en els propers encontres sí que ho farem”.

Els tricolors hauran d’afrontar ara un dur desplaçament al camp del Vila-real B, líder de la categoria, que compta amb el porter de la selecció Iker Álvarez de Eulate. Sobre aquest matx, Aguado va confirmar que “preparem jornada a jornada i sortim sempre amb la mentalitat de guanyar, i anem al camp del líder amb la màxima esperança de treure els primers tres punts fora de casa”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts