x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc vol refermar contra la Penya les bones sensacions

Els tricolors visiten una de les pistes més complicades de la lliga amb l’objectiu de deixar enrere les males sortides anteriors
El MoraBanc vol refermar contra la Penya les bones sensacions

El MoraBanc vol refermar contra la Penya les bones sensacions

El MoraBanc vol refermar contra la Penya les bones sensacions

Actualitzada 16/10/2021 a les 12:11
El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda el Joventut de Badalona (18.00 hores) amb l’objectiu de demostrar que el bon partit de diumenge passat contra el Gran Canària no va ser cap miratge. La tònica dels tres desplaçaments que ha tingut fins ara l’entitat tricolor (Sevilla, Fuenlabrada i Burgos) ha estat de manca de competitivitat i el vestidor és conscient que per intentar tornar de Badalona amb alguna cosa positiva aquest aspecte, competir, serà clau.

En aquest sentit, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va manifestar que “hem de continuar treballant en la mateixa línia d’esforç, compromís i disciplina”, i va afegir que “hem tingut una bona setmana de treball i esperem que es pugui veure a l’Olímpic”. A més, tot i el triomf contra els canaris amb bones sensacions, Ibon Navarro va destacar que “sumem una victòria i quatre derrotes i ni guanyar ni perdre ens fa estar més relaxats”.

Al davant hi haurà un dels millors equips de la competició els últims anys, la Penya, i Navarro va afirmar que “és un equip que juga un bon bàsquet i a casa té encara un punt més d’energia, intensitat i encert”, i va afegir que “saben molt bé a què juguen, tenen un joc interior polivalent i també qualitat per fora”. Qui també coneix bé la Penya és Conor Morgan, jugador verd-i-negre fins al curs passat, que va destacar que “és un lloc especial per a mi, tenen jugadors durs i serà un partit molt físic”. A més, va afegir que “és una pista molt difícil, necessitem fer un bon partit a fora i esperem que sigui a Badalona”.

Ibon Navarro seguirà amb les baixes de Tyson Pérez, Nacho Llovet i Sergi García, però podria debutar el base Gal Mekel, arribat aquesta setmana. Sobre l’israelià, el tècnic va destacar que “l’hem vist bé, el reconeixement mèdic va anar bé i podria estar demà al partit”, i va cloure que “sap què s’ha de fer per guanyar i la seva experiència ens ajudarà en moments complicats”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts