Balloon World Cup

Ramon Cierco perd als quarts de final al Mundial de Globus

L'esdeveniment va reunir més de 600.000 espectadors en directe a Twitch

Ramon Cierco, durant la competicióBalloon World Cup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Balloon World Cup que es va celebrar ahir a Port Aventura va acabar amb Perú proclamant-se campió d'aquesta disciplina.

Ramon Cierco, el representant andorrà, va demostrar un bon nivell durant tot el campionat, però no va passar dels quarts de final. El primer partit el va disputar contra França i després dels dos minuts reglamentaris, el marcador estava igualat a 6 punts, pel que l'eliminatòria es va decidir al globus d'or, on els participants no podien tocar el globus amb les mans, però si amb la resta del cos. El representant francès va rematar el globus cap avall -el que va en contra del reglament- amb el peu, i va donar el punt guanyador a Cierco.

A vuitens de final, Andorra es va enfrontar a Guinea Equatorial, una de les favorites del campionat pel físic que exhibia el seu participant. Tot i això, Cierco es va imposar amb claredat per 1-6. L'aventura andorrana al Mundial de Globus va acabar als quarts de final contra Alemanya, que ja des de la primera ronda va presentar candidatura al campionat fent gala d'una gran agilitat i velocitat, que combinava amb un punt d'atreviment que esperonava el públic per la plasticitat dels moviments. El duel de Ramon Cierco contra el germànic va ser molt igualat i fins a falta de 50 segons el marcador seguia igualat a 0. L'andorrà, llavors, va colpejar el globus sense aconseguir enlairar-lo, el que va donar el punt a Alemanya. En els últims segons, Cierco va intentar a la desesperada igualar el matx, sense èxit.

El Balloon World Cup, l'esdeveniment organitzat pel propietari del FC Andorra, Gerard Piqué, i Ibai Llanos, va reunir me´s de 600.000 espectadors en directe a Twitch

tracking