L'FC Andorra es desfà del San Fernando CD (1-0)

Martí Riverola ha anotat el gol dels tricolors a la primera meitat

L'FC Andorra es desfà del San Fernando CD (1-0)Fernando Galindo

L’FC Andorra ha sumat la tercera victòria del curs després d’imposar-se 1-0 al San Fernando amb gol de Martí Riverola. Els tricolors, que tot i el marcador no han patit en pràcticament cap moment, han desaprofitat diverses ocasions per sumar un triomf més còmode en el dia del 79è aniversari del club.

Els tricolors han dominat des de l’inici però sense generar ocasions clares més enllà de dos tirs llunyans, però han pogut obrir el marcador ben ràpid gràcies a una gran jugada col·lectiva que ha culminat Riverola dins de l’àrea per fer l’1-0 als 11 minuts. Zourdine ha tingut el segon poc després amb un cop de cap, però Perales ha pogut evitar que el segon pugés al marcador. El San Fernando, que havia sortit mig adormit, ha intentat treure més el cap arran de la diana local, però sense gaire èxit, i les arribades més clares han seguit sent per l’FC Andorra tot i que no ha pogut augmentar l’avantatge abans del descans.

A la represa els andalusos han tingut més la pilota, però sense generar ocasions, i han estat els tricolors els que han estat a punt d’augmentar la diferència amb dos tirs de Marc Fernández que no han trobat porteria. Sarabia ha mogut la banqueta donant entrada a homes com Carlos Martínez, però el davanter ha desaprofitat una clara ocasió per fer el segon dels tricolors. El duel agonitzava, però el San Fernando no ha donat sensació de perill i els tricolors han acabat sumant el tercer triomf de la temporada.