Amb aroma de venjança

L’FC Andorra rep el San Fernando amb l’objectiu de mantenir la bona dinàmica com a local

Amb aroma de venjança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra rep aquesta nit (21.00 hores) el San Fernando CD Isla Bonita a l’Estadi Nacional en un duel marcat pel retorn de Nacho Castro al país, després de la seva destitució la temporada passada quan dirigia el conjunt tricolor i tenia l’equip a les posicions que donaven dret a disputar el play-off d’ascens.

El tècnic asturià va dirigir 14 partits a l’FC Andorra (13 de lliga i un de Copa del Rei, contra el Burgos), i ahir abans de viatjar cap al país va referir-se a la situació i va assenyalar que “com a entrenador estic content de tornar als llocs, i en aquest cas al país on vaig estar molt a gust”, i va afegir que “és clar que a ningú li agrada el que va passar, l’equip estava en una situació idònia perquè les dades són objectives”. Per últim, va cloure que “si l’FC Andorra va aconseguir alguna cosa maca com estar a la Primera RFEF va ser també pel treball i els punts que es van aconseguir a la nostra etapa, però són coses que té el futbol i s’ha de respectar”. També va referir-se a aquesta circumstància el seu substitut, Eder Sarabia, que va assegurar que “tinc molt bona relació amb ell”, i va agregar que “se li ha de reconèixer que també és partícip del que és aquest club”.

Més enllà d’aquest retorn, el duel té una especial importància per als tricolors després de la derrota contra el Barça B, i és que els homes de Sarabia saben que han de fer-se forts a l’Estadi Nacional si volen optar a ocupar els llocs capdavanters al final de la lliga. El tècnic va destacar que “crec que hem jugat bé en tots els partits, però si ens fixem només en el resultat és clar que volem repetir el que vam fer contra el Nàstic perquè vam defensar bé i vam controlar tot el seu potencial ofensiu”. Sobre el rival, Sarabia va assenyalar que “penso que el San Fernando té certes similituds amb el Nàstic ja que és un equip amb molt potencial en atac, li agrada atacar i posar molts jugadors per davant de la pilota. És un equip agradable de veure, que juga molt bé i amb molt bones individualitats”.

El principal perill dels andalusos és Juanmi Callejón, germà de l’exfutbolista del Madrid o el Nàpols José Callejón. A més, també compta amb jugadors de qualitat com Bicho, o amb Sergio Ayala, pretès aquest estiu per l’FC Andorra. Pensant en el duel d’aquesta nit, Nacho Castro va assegurar que “els dos últims partits fora de casa hem estat competitius i sòlids, però això és futbol i les errades et penalitzen. Hem de dominar les àrees i en aquest aspecte l’equip ha fet un canvi en l’àmbit defensiu”. Per últim, va cloure que “anem a Andorra a ser valents i a competir amb un gran rival”.

El duel d’aquesta nit tindrà també un altre aspecte a destacar, i és que com va passar al matx de la selecció contra Anglaterra, l’àrbitre principal serà una dona. La tinerfenya Marta Huerta de Aza serà l’encarregada d’impartir justícia a l’Estadi Nacional, i estarà acompanyada a les bandes per Vicente Almarache i Alaiz Gutiérrez.

tracking