El duel entre Andorra i San Fernando s'avança a demà

Estava programat per diumenge a la tarda però té partit el VPC

Duel de l'FC Andorra a l'Estadi Nacional.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit de la vuitena jornada de la Primera RFEF entre FC Andorra i San Fernando CD es disputarà finalment demà a la nit (21.00 hores) i no pas diumenge a les 17.00 hores, com estava previst, per la coincidència amb el matx del VPC Andorra.

L’equip de rugbi tenia previst el duel de la Divisió d’Honor d’Occitània diumenge a les 15.00 hores i per l’acord entre les dues entitats l’FC Andorra va fer les gestions corresponents amb l’RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) per canviar d’horari, i la confirmació d’aquesta modificació va arribar finalment ahir. El canvi a última hora, però, va comportar cert malestar a les files de l’entitat andalusa, que ha d’afrontar el viatge més llarg de la temporada (1.300 quilòmetres) i ha hagut de can

viar tota la logística.

El proper duel dels tricolors a casa també haurà de canviar de dia i hora, ja que s’ha de disputar dissabte 30 d’octubre a les 17.00 hores davant de la UE Cornellà. Per a aquella tarda hi ha previstos duels de les seleccions masculina, femenina i de veterans de rugbi, i el duel de l’FC Andorra passaria a diumenge.

tracking