Tony Cachafeiro suma un Top 10 al Circuit de Zuera

Tony Cachafeiro durant la cursa.

JUANJO AVIÑO
Actualitzada 13/10/2021 a les 05:48
Tony Cachafeiro va ser desè de la categoria Academy a l’última cursa del Campionat d’Espanya de kàrting, celebrada al circuit de Zuera. El pilot va arrencar de manera immillorable amb una quarta posició a la classificatòria, tot i que el sorteig de motors va perjudicar-lo i va rebre una sanció de cinc posicions a la graella per haver de canviar-lo. A la primera cursa va remuntar fins rodar tercer, però un toc amb un rival el va dur al final de la taula.

Per culpa d’aquest incident, Cachafeiro va sortir des de l’última fila a la segona cursa, però va remuntar fins ser desè i sumar el primer Top 10 al campionat.

La coach de Tony Cachafeiro, la pilot de les W-Series Nerea Martí, va explicar que “ha fet un pas de gegant i ha millorat molt”, i va afegir que “la sort no va acompanyar-nos, però estic contenta que estigués lluitant amb els corredors de dalt”.

Al novembre correrà el Campionat de Múrcia i València.