jocs d'hivern

Pequín tindrà un protocol Covid més dur que Tòquio

Les persones no vacunades hauran de fer 21 dies de quarantena

La delegació andorrana a Pyeongchang 2018.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín 2022 que arrencaran al febrer tindran un protocol anti Covid encara més dur que els Jocs Olímpics que van fer-se l’estiu passat a Tòquio, i totes les persones no vacunades hauran de fer una quarantena de 21 dies un cop accedeixin al país asiàtic.

Per a tots aquells membres de la família olímpica que hagin rebut la pauta completa del vaccí, només baixar de l’avió entraran dintre d’una bombolla “més estricta i restrictiva” que la que es va viure l’estiu passat a Tòquio, tal com va confirmar el comitè organitzador. Tots els membres acreditats (atletes, tècnics o membres dels comitès olímpics nacionals) només es podran moure entre les instal·lacions d’entrenaments o competicions, i de la vila olímpica. A més, s’hauran de sotmetre diàriament a proves diagnòstiques de la Covid-19.

On hi haurà menys restriccions és pel que fa a la presència de públic, ja que estarà permès que els aficionats locals (xinesos i residents al país asiàtic) gaudeixin en directe de les competicions, situació que no es va produir als Jocs de Tòquio 2020.

tracking