CURSES DE MUNTANYA

Xavier Tomasa i Alicia Hudelson guanyen la tercera OTSO 25 k

Víctor Blasi i Mireia Molins han estat els guanyadors de la 7k, i Marc Alonso i Paivi Linna els de la 7k rollerski

Guanyadores 25 k.Comú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Tomasa i Alicia Hudelson han estat els guanyadors de la tercera OTSO 25 k organitzada pel Comú d'Encamp i OTSO Sport amb sortida des del centre d'Encamp i fins als 2408 m del Port d'Envalira amb un temps de 01:45:29 i 02:06:33. En el cas de Tomasa, del club ironwell Barcelona, es proclama vencedor per segon any consecutiu.

Xavier Fernàndez, conseller d'Esports, Infància i Joventut ha destacat que "ha estat un bon cap de setmana d'activitats a Encamp" i ha afegit que "fem un balanç positiu de participació, on molts dels inscrits han estat de fora d'Andorra". Ahir, va tenir lloc la primera edició de la cronoescalada de ciclisme, la novetat d'enguany, i avui les curses de córrer, "caldrà valorar si afegim alguna novetat, però a repetir l'any vinent", ha afegit Fernández.

La cònsol major, Laura Mas, ha agraït la feina feta a tot l'equip que "ha fet possible aquest cap de setmana d'activitats per dinamitzar la parròquia". També han volgut agrair la col·laboració del Comú de Canillo ja que part de la cursa passa per diverses poblacions canillenques fins arribar al Port d'Envalira.

Els participants han sortit del centre d'Encamp a les 9 h del matí, i han seguit el recorregut de la carretera, acumulant un desnivell positiu de 1480 metres.

tracking