Sergi García estarà deu setmanes aturat per lesió

Sergi García, en un duel d'aquesta temporada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra segueix acumulant males notícies i Sergi García haurà d’estar deu setmanes de baixa després de la lesió que va patir dissabte al tram final del partit contra l’Hereda San Pablo Burgos. Les proves realitzades al base mallorquí li van diagnosticar un trencament muscular a l’isquiotibial de la cama dreta i haurà d’estar dos mesos i mig sense jugar.

Segons aquestes estimacions, García no tornarà fins a la segona quinzena de desembre i això farà que es perdi de 16 a 18 partits, ja que en unes setmanes el MoraBanc arrencarà la seva participació a l’Eurocup i passarà a disputar dos duels per setmana. La baixa del base mallorquí s’afegeix a la de llarga durada de Tyson Pérez i a la també absència de Nacho Llovet.

Mentrestant, l’equip segueix preparant el duel de diumenge al migdia que l’enfrontarà al Gran Canària al Poliesportiu en un duel amb clar regust tricolor, ja que quatre exjugadors del MoraBanc Andorra (Andrew Albicy, John Shurna, Oliver Stevic i Dylan Ennis) tornaran al país.

tracking