taekwondo

Plata d'Isona Liñán al Campionat d'Espanya precadet

Isona Liñán.

La lluitadora del Taekwondo Club Andorra va penjar-se la medalla de plata en la categoria precadet al Campionat d’Espanya que va celebrar-se a la localitat murciana de Cartagena. La jove esportista va caure a la gran final de menys de 36 quilos davant de Judith Sanchis, del Tkd San Vicente, per 24 a 9 en un combat en què no va tenir opcions de guanyar l’or.

El campionat també va comptar amb altres representants del Taekwondo Club Andorra, com Eliseo Lukashak, Biel Fàbrega i Aina Sánchez, que van aconseguir la quarta posició a les respectives categories. De la seva banda, Jan Hidalgo i Hèctor de Deus van finalitzar en cinquena i sisena plaça, respectivament, a la categoria precadet masculina de menys de 30 quilos.