TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pau Gasol anuncia la retirada als 41 anys

Gasol, en l’últim duel al Poliesportiu a l’abril.

Gasol, en l'últim duel al Poliesportiu a l'abril.PAU GASOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pau Gasol va anunciar ahir la retirada del bàsquet professional als 41 anys. El jugador espanyol va fer un acte al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on va explicar que posava el punt final a la seva carrera com a jugador assegurant que havia estat “una decisió difícil, però meditada”, i que “volia acabar de jugar gaudint”.

Nascut a Sant Boi de Llobregat, va iniciar la carrera amb l’FC Barcelona i també va acabar-la a nivell de club amb l’equip blaugrana, on va incorporar-se al tram final de la temporada. Va disputar un dels últims partits amb la samarreta del club català a final d’abril al Poliesportiu d’Andorra en un duel en què va mostrar una gran versió amb 16 punts. A més, ha jugat 18 temporades a l’NBA, on va guanyar dos cops l’anell de campió.

Gasol també va estar estretament vinculat a Andorra, on va venir en diverses ocasions per participar al Campus Nike, i tot el món del bàsquet va mostrar el seus respectes al jugador després d’anunciar la retirada.

tracking