Dos equips de Quality correran la Titan Desert

Formats per Ramon Aranda i Toni Ramírez, i Pol i Joan Montaner

Els corredors dels equips Quality.QUALITY TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quality participarà amb dos equips a l’edició del 2021 de la Titan Desert, que arrenca el 10 d’octubre al desert del Marroc. Un dels conjunts participarà en categoria individual amb Ramon Aranda i Toni Ramírez, mentre que Joan i Pol Montaner disputaran la cursa a la categoria Rookie & Padrino, una nova classe instaurada enguany.

Pel que fa a Aranda i Ramírez, ja han compartit equip en fins a set ocasions i tots dos compten amb diversa experiència. En el cas del primer és una de les llegendes de la Titan Desert, ja que ha corregut a les 15 edicions que s’han celebrat fins al moment, mentre que Ramírez ha finalitzat en set ocasions la prova i també ha participat a una Titan Arabia.

De la seva banda, Pol Montaner tindrà la primera experiència en aquesta cursa acompanyat del seu pare, Joan, que acumula a la motxilla set edicions de la Titan Desert, a més d’una Titan Arabia i d’una Titan Tropic.

La cursa que arrenca diumenge tindrà un total de sis etapes amb inici a Boulman Dades i final a Maadid, amb un recorregut que tindrà 639 quilòmetres i gairebé 8.000 metres de desnivell.

tracking