L'OTSO 25K supera els 156 inscrits de l'any passat

La cronoescalada de ciclisme serà la nova modalitat de la cursa que es celebrarà el dissabte 9 d'octubre

La presentació s'ha dut a terme aquest matí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'OTSO25Ki les dues modalitatsd'OTSO7KRollerskiiRunnigarribaran aquest diumenge al Port d'Envalira, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Les tres curses en asfalt, de més alçada dels Pirineus, compten amb una participació d'inscrits limitada a 100 participants, on el 90% són de fora del país.

Enguany s'hi suma una nova modalitat,La Crono25k, una cronoescalada de ciclisme amb sortida a la plaça delsArínsolsi arribada al Port d'Envaliraque es portarà a terme el dissabte 9 d'octubre i arribaràfins als2.408 metres d'altitud. A més, segons ha explicat el director d'OTSOJordiSolé, "la cursa téunadoblevessantsolidària, un euro de cada inscripció anirà a UNICEF Andorra i la col·laboració amb la fundació del ciclistaEstebanChaves".

El comú informa que el punt de sortida tant de l'OTSO25KRunning(diumenge, 10 d'octubre) comde La Crono25K(dissabte, 9 d'octubre) serà a la plaça delsArínsolsi les dues modalitats de7Kdes de l'aparcament de Grau Roig, també diumenge 10 d'octubre. El punt d'arribada de les quatre curses serà al Port d'Envaliraa 2.408 metres. Els inscrits, que ja superen els 156 de l'any passat, obtindran una bossa de benvinguda amb una samarreta de la marcaOTSOSporti premis amb metàl·lic de 300. 200 i 100 per als tres primers classificats. Tots els finalistes seran premiats amb una medalla i accessoris de roba esportivad'OTSOSport, segons informa l'ens corporatiu.

Les hores i dies de sortida són esglaonats, dissabte a les 9 h sortidade La Crono25k, i diumenge 10, a les9hla OTSO25K, a les10hla7Ki a les 10:30 h la7KRollerski, sempre des de la plaça delsArínsolsd'Encamp.

tracking