Segona victòria consecutiva del VPC Andorra (19-20)

El VPC Andorra va superar ahir el St. Juery Arthes.VPC ANDORRA

El VPC Andorra va assolir ahir la segona victòria de la temporada de Divisió d’Honor d’Occitània i es va desfer del Saint-Juery des Arthes en un partit molt disputat per 19-20. Va obrir el marcador Sebas Barrera amb tres punts de penalitat, que van ser eixugats i superats pels francesos posant un parcial de 6-3 als 15 minuts. Poc després un assaig de Bautista, amb transformació de Sebas, i un d’Abarca amb transformació de Sebas van acomiadar el primer temps amb un 6-17 favorable al VPC. A la represa, els locals van estar més encertats i després d’una penalitat, un assaig i una darrera penalitat van remuntar fins a posar el 19-17 amb què es va arribar al darrer sospir. A l’últim minut, una nova penalitat de Sebas, ahir un dels jugadors més destacats de l’equip de Jean Arnaudin, va permetre al VPC sumar-ne tres i guanyar el partit.