L'Inter Escaldes guanya la UE Santa Coloma i es col·loca líder de la lliga (0-1)

Un solitari gol d’Ahmed al minut 73 va permetre l’Inter Escaldes guanyar la UE Santa Coloma i recuperar el lideratge de la Lliga Multisegur (0-1). Els escaldencs van traduir el seu millor joc amb una única diana que va deixar la victòria per a l’equip de Fede Bessone en un partit molt disputat.

D’altra banda, la UE Engordany i la UE Sant Julià es van repartir els punts i van empatar (1-1). Després d’un primer temps sense gols, es va avançar l’Engordany amb una diana de Moha al minut 70 però, al tram final, quan els homes de Nuno Oliveira intentaven nedar per assegurar el triomf, Dani Benítez va segellar l’empat. Els lauredians van salvar un punt però segueixen sense conèixer la victòria. També va registrar un empat a un gol l’enfrontament entre l’FC Ordino i l’Atlètic Escaldes disputat a la Borda Mateu. Els gols van ser molt matiners i es van aconseguir als primers minuts de partit. Al minut 3 es va avançar l’equip escaldenc, dirigit per Bori Moreno, amb una diana d’Abraham Gómez que va ser replicada, dos minuts després, per l’internacional Víctor Bernat. L’Ordino és quart amb 4 punts i en zona de play-off pel títol, mentre que l’Atlètic Escaldes és sisè amb tres punts i sense conèixer encara el triomf en els tres partits disputats. Finalment, l’FC Santa Coloma va superar el CE Carroi per 2-5, amb gols de Jaime Grondona, en dues ocasions, Enric Pi, Xavi Puerto i Javi López. Els colomencs es van avançar 0-1 i tot i que el Carroi va aixecar el marcador amb el 2-1, va claudicar.